NWT: Trainee Waterkwaliteit, Distributienet en Klachtenafhandeling

vacaturenummer: 500511417
meer informatie: Naomi Timmer

Trainee Waterkwaliteit, Distributienet en Klachtenafhandeling 

functie-inhoud

Bij deze opdrachtgever werk je aan een product dat er toe doet. Goed en betrouwbaar drinkwater produceren in harmonie met de natuur. Toekomstige uitdagingen gaan zij in vertrouwen met elkaar aan. Als trainee werk jij mee aan dit succes. Hierbij is ruimte voor je eigen deskundigheid en persoonlijke groei.

Taken:

NWT: Trainee onderhoudsmanagement

vacaturenummer: 500511387 meer informatie: Helen van Zundert Trainee Onderhoudsmanagement functie-inhoud Help jij onze assets niet alleen nu maar ook in de toekomst draaiend te houden om in ons werkgebied, van ruim 1.100 vierkante kilometer, droge voeten

Esri Talent Development Program

Aan de start van je carrière en nog steeds de behoefte om jezelf te ontwikkelen? Als trainee bij Esri Nederland, marktleider in GIS, word je twee jaar getraind op het gebied van IT-kennis en persoonlijke competenties en ga je mogelijk op bezoek bij een van de internationale Esri-distributeurs. Na twee jaar? Jij kiest je eigen pad binnen onze organisatie.

Esri Talent Development Program

Als trainee bij Esri Nederland breng jij met jouw commerciële of technische talent de organisatie verder. Samen met jouw vijf mede-trainees uit verschillende disciplines volg je een intensief trainingsprogramma en ontwikkel je jouw vakinhoudelijke kennis en persoonlijke competenties op commercieel of technisch gebied. Ondertussen draai je mee in innovatieve projecten en markten bij bijvoorbeeld Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf van Rotterdam. Heb je na twee jaar besloten welke richting je binnen Esri op wilt en wil je een training volgen om je verder te specialiseren? Geen probleem, want binnen Esri bepaal je jouw eigen opleidingstraject.

Continue reading Esri Talent Development Program