Oktoberfest! (27 oktober)

Lieve, lieve leden,

Zoals elke jaar organiseren wij op de laatste dag van de tentamenweek eind oktober ons enige echte eigen Oktoberfest. En vandaag begint voor onze leden de kaartverkoop! De hele komende week zal het bestuur tussen 12:45 en 13:30 in vol Oktoberfest-ornaat de kaartverkoop verzorgen in de gang bij de rode trap (ingang 1085). Met €20,- (contant óf pin!) kan jij jezelf hier verzekeren van toegang tot een ongeëvenaard episch festijn, een unieke Oktoberfest pul, een broodje bratwurst op de avond zelf en krijg je de eerste drie consumptiemuntjes alvast van ons.

Het Oktoberfest zal er hetzelfde uit gaan zien als voorgaande jaren; vanaf 17:00 uur zijn de deelnemers welkom in het ITW-gebouw op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord, makkelijk te bereiken met de pont vanaf Centraal Station. Hier zullen we tot 23:30 in noodtempo feesten in traditionele kledij met Duitse volksmuziek en al.

Jaarlijks komen hier meer dan vierhonderd enthousiastelingen op af, wat dit het grootste feest van GeoVUsie van het jaar maakt. Vanaf woensdag 4 september stellen we de kaartverkoop ook open voor mensen buiten onze vereniging, schroom dus niet om je vrienden mee te nemen!

Ben je niet in staat deze week langs te komen? Geen probleem! Stuur een mailtje naar bestuur@geovusie.nl om een kaartje te reserveren, of kom later langs op de bestuurskamer (M-138).

Mit besten Grüßen,

Uw Dagelijks Bestuur

Werk bij Grondslag!

 

Grondslag BV  is sinds 1991 actief op het gebied van milieukundig bodemonderzoek, partijkeuringen, slibonderzoek en het begeleiding van bodemsaneringen. Daarnaast hebben we een afdeling Wegbouwkundig onderzoek en Veiligheid/ARBO.
Momenteel werken er bij ons circa 65 mensen vanuit vestigingen in Heerhugowaard, Kamerik en Steenwijk. De orderporte­feuille wordt gevuld door een groot aantal vaste klanten, dat ons met name waardeert vanwege de klantgerichte en praktische aanpak, de korte communicatielij­nen en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
Wij werken voor diverse soorten opdrachtgevers, waaronder provincies, gemeenten, waterschappen, projectontwikkelaars, aannemers, MKB, particulieren, etc. De orderportefeuille is zeer goed gevuld en er is veel vertrouwen voor de toekomst. Door aanhoudende drukte hebben wij een vacature voor:

JR. ADVISEUR BODEMONDERZOEK (VESTIGING KAMERIK EN HEERHUGOWAARD)
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • het inventariseren van de klantvraag
  • het maken van onderzoeksopzetten en offertes
  • het doen van historisch (bureau)onderzoek ter voorbereiding op het veldonderzoek
  • het aansturen en rapporteren van onderzoeksprojecten 

Onze nieuwe collega moet zich herkennen in alle volgende punten:

  • liefde voor het vakgebied bodem
  • een collegiale instelling en een dienstverlenende houding
  • betrokkenheid bij de problemen van een ander, klantgevoel en inlevingsvermogen
  • een gezellige en harde werker
  • schriftelijk en mondeling communicatief vaardig

Gewenste opleiding
Onze ervaring is dat de studie fysische geografie een uitstekende vooropleiding is
voor ons vakgebied. Inmiddels zijn er vele afgestudeerden bij ons aan het werk.
Er wordt bij aanvang een opleidings- en introductieplan opgesteld. Grondslag is als erkend leerbedrijf goed in staat om mensen die recent de opleiding hebben afgerond op te leiden in het vakgebied, als adviseur.
Wij bieden de geschikte kandidaat een leuke, afwisselende baan in een omgeving waar onder andere werkvreugde en klanttevredenheid kernwaarden zijn. Graag ontvangen wij uw sollicitatiebrief en CV via email personeelszaken@grondslag.nl.