VU-Introductiedagen en het SI-Weekend

Introweek
Tijdens de introductiedagen van de VU zal je als eerstejaars kennismaken met de VU, de stad Amsterdam en studievereniging GeoVUsie. Samen met andere eerstejaars studenten Aardwetenschappen en Aarde & economie zal je begeleid worden door een tweetal bachelor studenten van GeoVUsie. Jullie gaan tijdens de week activiteiten doen die niet alleen door de VU zijn georganiseerd, maar ook door GeoVUsie. GeoVUsie zorgt bijvoorbeeld dat er lezingen zijn binnen het vakgebied en dat er ’s avonds een gezellig avondprogramma is.

Waarom is het nodig om een GeoVUsie-ticket te kopen?
Tijdens de week streven wij ernaar dat zoveel mogelijk volledig geregeld is. Dit houdt in elke avond gezellig met z’n allen avondeten. Ook verzorgen we een aantal dagen lunch. Verder krijg je toegang tot een gezamenlijk feest van verschillende studieverenigingen van de Bèta-faculteit en organiseert GeoVUsie verschillende kleinere activiteiten.

Geen GeoVUsie-ticket gekocht? Op de eerste dag van de introductieweek is het mogelijk om deze alsnog te kopen!

Introweekend
Het introductieweekend van GeoVUsie vindt NIET plaats in het weekend tussen de twee delen van de introductieweek. Het introductieweekend speelt zich af in het weekend van 18-21 september in Appelscha. Hier huurt GeoVUsie een kampeerboerderij waar het hele weekend activiteiten en feestjes plaatsvinden. Het introductieweekend is bij uitstek het moment om je je jaargenoten te leren kennen maar ook de ouderejaars. Daarnaast kom je tijdens het weekend te weten wat GeoVUsie inhoudt, welke leuke taken te vervullen zijn en welke activiteiten er door het jaar heen plaatsvinden. De kosten hiervoor bedragen slechts €15,-.

Aanmelden voor de VU-introductiedagen (én ons introductieweekend) kan via het aanmeldformulier: https://bachelors.vu.nl/nl/vu-introductiedagen/aanmelden/index.aspx

Mocht je nog vragen hebben kan je altijd contact opnemen met het bestuur (bestuur@geovusie.nl).