Vacature: Jong talent bodem Ecoselect

Wie zoeken wij?
Wij hebben jong talent nodig voor onze projecten. Door jong talent wordt er hard gewerkt aan projecten voor onze klantengroep. Deze projecten worden uitgevoerd door collega’s die de juiste kennis hebben op het gebied van milieu.

Het CCSI profiel staat centraal bij EcoSelect. Dat wil zeggen dat er gezocht wordt naar collega’s met een communicatief, commercieel, sociaalvaardig profiel die een hoge mate van initiatief tonen in de praktijk. Mocht je deze vaardigheden al eerder hebben ingezet tijdens stages en studenten- of sportverenigingen, is dat mooi meegenomen!

Door het faciliteren van trainingen helpen wij je deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Klik op deze link, mocht je meer willen weten over onze begeleiding.

Herken jij jezelf in het jonge talent waar EcoSelect naar op zoek is? Lijkt het je wel wat om je kennis en talent voor milieu te delen in de praktijk en daar je kwaliteiten voor in te zetten? Reageer dan op deze vacature zodat je wellicht kunt deelnemen aan onze bodemtraining op vrijdag 13 april 2018.

Mocht je nieuwsgierig zijn hoe andere jonge talenten het bij EcoSelect ervaren? Lees dan het persoonlijke verhaal van Constantijn.

Wat ga je doen?
Samen plannen we een persoonlijk gesprek in om elkaar allereerst beter te leren kennen. Daarnaast kijken we naar je carrièremogelijkheden. Mocht het gesprek van beide kanten als positief worden ervaren, ben je van harte welkom op onze bodemtraining van vrijdag 13 april 2018. Deze training wordt gegeven door een ervaren projectleider uit het werkveld. Hierdoor kun je kennis maken met het vakgebied en krijg je inzicht in je carrièrepad.

Jou werkzaamheden als ingewerkte projectmedewerker zijn onder andere:

Bodemrapporten invoeren in bodem informatiesystemen;
Vooronderzoeken uitvoeren voor kabelbedrijven, waterleidingbedrijven, elektriciteitsbedrijven en telecombedrijven. Een vooronderzoek is het verzamelen van gegevens uit bodeminformatiesystemen en dit toetsen aan wet- en regelgeving;
Verwerken en controleren van meldingen Besluit Bodemkwaliteit. Dit zijn meldingen van aannemers die grond hebben verplaatst en dit met een standaardformulier melden bij een overheidsinstantie. Jij toetst deze meldingen op volledigheid en juistheid.
Bovenstaande werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in Bilthoven of bij één van onze opdrachtgevers verspreidt over het land. In het laatste geval houden we rekening met je woonplaats en reistijd.

Wij verzorgen een inhoudelijke basiscursus wanneer een nieuw project vraagt om nieuwe kennis. Zo leiden we je op tot bijvoorbeeld een competente en ervaren adviseur of projectleider.

Wat verwachten wij van je?
Aan het afstuderen of recent afgestudeerd (max. 2 jaar) in een relevante opleiding HBO/WO, zoals Milieukunde, Milieutechnologie, Milieuwetenschappen, Fysische Geografie, Aardwetenschappen, BWA (Bodem, Water, Atmosfeer) Milieu-Maatschappij wetenschappen;
32 uur per week beschikbaar;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
Je ambieert een rol als adviseur of projectleider bij een adviesbureau of een overheidsinstantie;
Je hebt een actieve rol in commissies of besturen van studie- sport- muziek- of studentenverenigingen.
Wat bieden wij jou?
Een jaarcontract waarbij je de mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en om rond te kijken op de arbeidsmarkt van adviesbureaus en overheden;
Een startsalaris van €1800,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek;
Verschillende trainingen, inhoudelijk en voor persoonlijke ontwikkeling tijdens jouw werkperiode bij EcoSelect;
Een ambitieuze, open en informele werksfeer.
Werken bij EcoSelect
Werken bij EcoSelect biedt naast de inhoudelijke uitdagingen van de functie nog een aantal extra voordelen. Allereerst profiteer je van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning, cursussen en trainingen. Wij geloven dat je prima in staat bent om je eigen werk te organiseren. Daarom werk je in zelfsturende teams waarin je in jouw rollen verantwoordelijkheid pakt en resultaat levert. EcoSelect biedt verder een gezellige werksfeer: maandelijkse borrels, een jaarlijkse BBQ en nog veel meer!

Overige informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emilie Mol op telefoonnummer: +31 30 2255660