Stantec: Junior Adviseur (Arnhem/Delft)

 

Wil jij werken bij een snel groeiend ingenieurs- en adviesbureau? Een ambitieuze organisatie die werkt met de nieuwste technieken op gebied van (big) data en GIS? Dan ben je bij Stantec aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Stantec biedt je een vliegende start van je carrière door te beginnen als Junior Adviseur binnen ons kabel- en leidingenteam. Je adviseert de grootste nuts- en telecombedrijven (en hun aannemers) in Nederland bij graafwerkzaamheden. Dit doe je met behulp van informatie over de bodemkwaliteit.

Je interpreteert (soms op locatie) openbare bronnen, laat zo nodig veldwerk en analyses uitvoeren en verwerkt dit tot een advies. Je stuurt daarbij veldwerkers aan, schakelt met opdrachtgevers over de voortgang, analyseert onderzoeksgegevens en levert rapportages af. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en het managen van verschillende projecten. Daarnaast stel je de verzamelde bodemkwaliteitsinformatie beschikbaar in onze bodemrisicokaart (www.bodemrisicokaart.nl). Een door ons zelf ontwikkelde tool. Wij dagen je uit om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het werkveld en nieuwe producten vanuit de behoefte van de markt.

Terwijl je ervaring opdoet in ons bodem werkveld, stomen we je klaar om door te groeien binnen één van onze werkvelden; milieu, veiligheid, bodem, compliance, assetmanagement en GIS. Welke kant je opgaat, heb je grotendeels zelf in de hand. Eigen initiatief is daarbij belangrijk. Maar natuurlijk helpen wij je een handje. Naast jouw deelname aan ons Young Professional Ontwikkelprogramma, waarin je wordt opgeleid tot ‘trusted advisor’, word je uitstekend begeleid door een mentor én een reviewmanager. Op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Hoe ziet je dag er uit?
Je drinkt je eerste kop koffie en spart over een aantal inhoudelijke zaken met Coen, je mentor. Daarna ga je aan de slag met het uitvoeren van een bodemonderzoek. Je hebt een geanimeerd telefoongesprek met een aannemer en tikt vervolgens een adviesrapport uit. Als je opkijkt zie je plots dat de Business Line Manager naast je zit te (flex)werken. Je maakt een praatje en duikt vervolgens weer in je werk.

Het zonnetje schijnt, dus in de pauze strek je even je benen. Je loopt een rondje en haalt een broodje bij de plaatselijke bakker. Terug op kantoor is het tijd voor de wekelijkse teammeeting. Jullie bespreken wat er speelt binnen de regio en delen successen. Nadat je weer wat werk hebt verzet, spreek je een ervaren collega die achter je zit te werken. Je bent benieuwd wat zij doet en welke loopbaanstappen ze heeft gezet. Ze geeft je wat goede tips. Vervolgens voer je de uitkomsten van afgeronde bodemonderzoeken in onze bodemrisicokaart.

Het is net 17.00 geweest, het weekend is in zicht. Het is tijd om met een aantal collega’s de week af te sluiten met een drankje in de stad.

Wat verwachten wij van jou?
• Je bent recent (0-2 jaar) afgestudeerd, bijvoorbeeld in de richting van Aardwetenschappen, Land
en Watermanagement, Milieukunde, Biologie, Bos- en Natuurbeheer, Planologie, Fysische Geografie of vergelijkbaar (HBO & WO);
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• De vaardigheid om helder en gestructureerd te werken;
• Een zelfstandige en proactieve houding.

Wat mag je van ons verwachten?
• een goed salaris en daarnaast een reiskostenvergoeding, vakantiedagen en een goed pensioenplan;
• ook inbegrepen: een eindejaarsuitkering, flexibele werktijden en de mogelijkheid tot het bijkopen van vakantiedagen;
• een uitgebreide Inwerktraject hoort bij de start bij Stantec, we zorgen ervoor dat jij je welkom voelt;
• een uitgebreid opleidingsprogramma en begeleiding van een mentor;
• een organisatie met veel aandacht voor de werk-privé balans, vitaliteit en gezamenlijke activiteiten zoals samen sporten, een pubquiz, zeilen en borrelen;
• een informele, groeiende organisatie waarin veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling
• een jaarcontract met zicht op een vast contract;
• wil jij 32, 36 of 40 uur werken? Standplaats Arnhem of Delft? De keuze is aan jou!

Korte bedrijfsomschrijving
De afdeling K&L; je gaat onderdeel uitmaken van een van onze regioteams die alle projecten in een deel van Nederland afhandelen. Daardoor werk je intern binnen een vast team van collega’s en leer je extern opdrachtgevers en bevoegde gezagen goed kennen. Inhoudelijk krijg je voldoende kans je te ontwikkelen door steeds complexere producten af te handelen.

Onze organisatie; met ongeveer 22.000 medewerkers, werkend op meer dan 400 locaties verdeeld over zes continenten, levert Stantec wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving. In Nederland bieden we al ruim 30 jaar ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid. Bij onze dienstverlening staat de samenleving waarin we werken centraal. Participatie en draagvlak organiseren, en begrijpelijke, bruikbare informatie maken van grote hoeveelheden data zijn onze specialiteiten.

Meer informatie
Meer informatie over Stantec als werkgever: https://www.stantec.com/nl/careers

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Eric van Bussel, Project manager Kabels & Leidingen, tel: 0620622751. Reageren is mogelijk via de ‘apply to job button’ op onze website.