NWT: Trainee Waterkwaliteit, Distributienet en Klachtenafhandeling

vacaturenummer: 500511417
meer informatie: Naomi Timmer

Trainee Waterkwaliteit, Distributienet en Klachtenafhandeling 

functie-inhoud

Bij deze opdrachtgever werk je aan een product dat er toe doet. Goed en betrouwbaar drinkwater produceren in harmonie met de natuur. Toekomstige uitdagingen gaan zij in vertrouwen met elkaar aan. Als trainee werk jij mee aan dit succes. Hierbij is ruimte voor je eigen deskundigheid en persoonlijke groei.

Taken:

  • Analyseren en beoordelen van de waterkwaliteit d.m.v. uitvoeren van het meetnet monsternameprogramma en op basis van afwijkingen verstrekken en zorgen voor vervolgacties of opdracht geven voor onderzoeksopdrachten aan HWL.
  • Het analyseren van afgekeurde werkzaamheden en het doen van verbetervoorstellen.

  • Het monitoren van de vervuilingsgraad van het leidingnet. En het op basis van analyse resultaten opstellen en modeleren van spuiplannen. Het geven van een advies hierover en zorgen voor de uitvoering.
  • Kennis delen met externe bedrijven. Je vertegenwoordigt Dunea bij organisaties, bijvoorbeeld KWR en andere waterbedrijven.  Het volgen van ontwikkelingen (trends) op het gebied van waterkwaliteit.
  • Het formuleren en voorleggen van probleemstellingen aan collega technologen of aan technologie(procestechnologen) van Bron tot kraan en de risico’s in de operatie blijven monitoren en bewaken.
  • Analyseren en beoordelen van complexe inhoudelijke klachten op het gebied van waterkwaliteit en druk. In afstemming met de werkvoorbereiding organiseren van maatwerk oplossingen.
  • Na een klacht over waterkwaliteit en/of druk, advies geven aan de klant om herhaling te voorkomen.
  • Het in beeld houden van de status van afsluiters voor optimale doorstroom i.v.m. waterkwaliteit en distributiezekerheid in het systeem (Kos/ Umax).
  • Het extern (HWL) laten uitvoeren van hygiëne audits om de hygiëne drinkwater richtlijnen te toetsen. Inschatten of (preventief) kookadviezen aan klant moeten worden verstrekt. Op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van detectiemethoden (nieuwe snelle meetmethodes voor bacteriën, RT-PCR).
  • Met behulp van hygiëne audits verbeteren van werkmethodieken en terugdringen van preventief kookadviezen.

functie-eisen

Voor deze functie is het van belang dat je een HBO watermanagement hebt afgerond met daarin raakvlakken met duurzaamheid, energie en/of milieu. Communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden zijn een must voor het krijgen van draagvlak. Kennis van van data analyses én affiniteit met water is hierbij essentieel.

Nationaal Watertraineeship
Deze functie wordt gecombineerd met het Nationaal Watertraineeship. Als Nationaal Watertrainee werk je 4 dagen per week voor onze opdrachtgever en 1 dag per week aan een Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Meer informatie is te lezen op www.nationaalwatertraineeship.nl.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Reageren kan tot voor 30 maart 2020 via info@nationaalwatertraineeship.nl.

standplaats

Zuid- Holland