NWT: Trainee Milieuwetgeving & Schoon Water

vacaturenummer: 500511302
meer informatie: Helen van Zundert

Trainee Milieuwetgeving & Schoon Water 

functie-inhoud

Onze opdrachtgever is op zoek naar een overtuigende uitpluizer. Je wilt achtergronden begrijpen, bent gedreven door de inhoud en bent altijd op zoek naar een goede oplossing vanuit de mogelijkheden en feiten. Je bent in staat om te schakelen met diverse belanghebbenden en weet feilloos wanneer je verder praat over hoe jij het voor je ziet, of dat het meer zin heeft om je aan te passen aan de situatie. Als het goed is, hoef jij hier niet lang over na te denken en gaat dit je natuurlijk goed af.

Onze opdrachtgever zoekt een trainee met interesse in en bij voorkeur kennis van milieuwetgeving en water gerelateerde processen in de voedingsmiddelenindustrie. Je wilt zorgen voor een passende milieuvergunning voor de klanten van de opdrachtgever en helpt de klanten ook bij het zo optimaal mogelijk inrichten van de waterhuishouding. Verder is er veel ruimte om te ontdekken wat jou energie geeft in je werk.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

– Aanvragen omgevings- en watervergunning met als werkzaamheden:

  • Vaststellen uitgangspunten met klant
  • Schrijven technische onderbouwing
  • Afstemmen met bevoegd gezag
  • Coördinatie met betrokken partijen

– Opstellen waterbesparingsplannen:

  • Vaststellen waterbesparingsmaatregelen
  • Implementeren waterbesparingsmaatregelen

– Opstellen afval- en/of proceswatermonitoringsplannen


Wat staat je te wachten?

Een zelfstandige, verantwoordelijke baan bij een eigenzinnig, collegiaal, duurzaam en succesvol bedrijf. Je kunt je waarmaken binnen een uitstekende werksfeer met een echt open communicatie, ruimte voor eigen inbreng en waar je vanuit je kracht mag werken.

functie-eisen

Je bent op minimaal HBO niveau opgeleid. Denk bijvoorbeeld aan Saxion Hogeschool, HAS Den Bosch en Van Hall Larenstein in de richting van bv procestechnologie, levensmiddelentechnologie en chemie.

Je houdt van puzzelen en uitpluizen. Van een lastige vraag krijg jij energie. Je houdt van optimaliseren, problemen oplossen en hebt een technische en/of technologische insteek. Je bent zelfstandig en neemt initiatief.

Nationaal Watertraineeship:
Deze functie wordt gecombineerd met het Nationaal Watertraineeship. Als Nationaal Watertrainee werk je 4 dagen per week voor onze opdrachtgever en 1 dag per week aan een Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Meer informatie is te lezen op www.nationaalwatertraineeship.nl.

standplaats

Apeldoorn


De volledige link naar de vacature kan je hier vinden!