NWT: Trainee adviseur waterkwaliteit

vacaturenummer: 500511437
meer informatie: Jaap Feil

Trainee adviseur waterkwaliteit 

functie-inhoud

Jij bent de schakel tussen het laboratorium en de opdrachtgevers. Je zorgt dat je de informatiebehoeften van de opdrachtgevers helder krijgt en je vertaalt deze naar concrete analyseopdrachten. Dit kan gaan om continue processen zoals het in beeld brengen van de samenstellingen van drinkwater. Je signaleert eventuele afwijkingen en beoordeelt of er al dan niet sprake is van een incident. Ook rapporteer je over de onderlinge samenhang van de analyseresultaten. Bij afwijkingen brengt je mogelijke oorzaken in beeld voor de gesignaleerde afwijkingen en komt met oplossingsalternatieven. Naast deze langjarige opdrachten heb je ook klanten met andere vraagstukken die je adviseert.

Met elke klant bouw je een goede relatie op die gebaseerd is op kennisdeling en proactief meedenken. Als trainee adviseur waterkwaliteit begrijp je de processen van de klant, kun je intern collega’s mobiliseren, en geef je met overtuigingskracht advies.

functie-eisen

Kennis van chemische technologie of chemische/biologische analyse op HBO-niveau is een harde eis. Het is fijn als je het vermogen hebt om verbinding te maken over barrières en cultuurverschillen heen. Een brede blik en een proactieve houding is onmisbaar bij deze mooie traineefunctie!

Nationaal Watertraineeship
Deze functie wordt gecombineerd met het Nationaal Watertraineeship. Als Nationaal Watertrainee werk je 4 dagen per week voor onze opdrachtgever en 1 dag per week aan een Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Meer informatie is te lezen op www.nationaalwatertraineeship.nl.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Reageren kan tot voor 30 april 2020 via info@nationaalwatertraineeship.nl.

standplaats

Noord- Holland