Lievense: (Junior) Milieukundig begeleider

Nieuwegein, Leeuwarden

Vind jij het leuk om een afwisselende baan te hebben, waarbij je zowel binnen als ook buiten aan de slag gaat met de begeleiding van onze bodemsaneringen? Wil jij je graag ontwikkelen tot milieuadviseur? Wij zoeken een enthousiast en gedreven (junior) milieukundige begeleider ter versterking van ons team in Nieuwegein en Leeuwarden.

Wij bieden onze opdrachtgevers een totaalpakket op gebied van milieu hygiënisch bodemonderzoek: van historisch onderzoek, bodemsanering en complexe grondwatermonitoring tot en met het bouw- en woonrijp opleveren van woongebieden. Daarnaast focussen we ons ook op het gebied van asbestinventarisatie en advies. Als (junior) milieukundig begeleider houd jij toezicht op de uitvoering van milieukundige bodem- en waterbodemsaneringen. Je houdt grondstromen bij en brengt verslag uit aan de senior adviseur. De begeleiding van bodemsaneringstrajecten en het uitvoeren van omgevingsonderzoeken, waaronder bijvoorbeeld asbestinspecties in gebouwen, zijn belangrijke werkvelden van Lievense. We houden van aanpakken en praktische oplossingen. Met die instelling vind je bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Afhankelijk van je opleiding en interesse doe je naast de milieukundige begeleiding ook veldonderzoek en ondersteun je bij adviesprojecten, doet BUS meldingen en schrijft evaluatierapporten om jezelf al doende, onder begeleiding van de senior adviseur, tot milieuadviseur te ontwikkelen. Voor deze functie ben je in het bezit van de certificaten BRL 1001, 2001 en 6001. Mocht je beschikken over BRL 2002, 2003, 2018, 6002 of ervaring hebben met asbestinspecties is dat een pré.

Heb jij een opleiding in een civiele of aardkundige richting? Ben je in het bezit van bovengenoemde certificaten of bereid om ze te behalen? Met een juiste aanpakkersmentaliteit vertrouwen wij erop dat je de certificaten bij ons gaat halen! Wil jij een gevarieerde baan met eigen verantwoordelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden door ‘training on the job’ en het volgen van cursussen? Kick-start jouw carrière bij Lievense!

Competenties
Werkervaring: 0 -2 jaar relevante werkervaring
Opleiding: HBO werk- en denkniveau
Eigenschappen: Gedreven / Praktisch
Kennis: BRL 1001, 2001, 6001

Enthousiast geworden?
Wil je meer weten over deze vacature of heb je nog vragen? Bekijk de vacature op werkenbijlievense.com of neem contact op met Marielle Snoek via 06-17509360 of msnoek@lievense.com.