Lievense: Junior Adviseur GIS

Nieuwegein

Vind jij het leuk om je te verdiepen in de data en weet jij als geen ander dat een kaart meer zegt dan 1000 woorden? Heb jij een aardwetenschappelijke achtergrond en wil je graag je eerste stappen zetten richting de geografische data? Wij zoeken een enthousiaste junior adviseur GIS ter versterking van ons team in Nieuwegein. Kick-start jouw carrière bij Lievense!

Als junior adviseur GIS wordt je ingezet ten behoeve van data-analyse en presentatie van data. Het is belangrijk dat je een klantvraag (intern of extern) kunt vertalen naar een visueel product (kaart, 3D-visualisatie, infographic). Hierbij dien je creatief om te gaan met alle beschikbare (geo)informatie en goed thuis te zijn in dataverwerking. Het ontwikkelen van Python-scripts ten behoeve van deze dataverwerking kan eveneens tot je werkzaamheden gaan behoren. Op onze locatie in Nieuwegein zijn wij gespecialiseerd in het ordenen, toepassen en presenteren van geografische data. Wij adviseren daarmee overheden, bedrijven, projectontwikkelaars en aannemers op diverse milieutechnische specialismen, zoals bodem, water, ecologie, geluid, lucht en externe veiligheid.

Binnen een team van ervaren en aanstormende adviseurs ontwikkel je jezelf naar een zelfstandig adviseur. Onze portefeuille is zeer divers, waarbij je hoofdzakelijk wordt ingezet voor GIS-werkzaamheden binnen omgevingsstudies. Door jouw flexibele houding ben jij dan ook breed inzetbaar voor deze diverse werkzaamheden. Onze omgevingsprojecten richten zich met name op de hoogwaterveiligheidsvraagstukken. Onder meer met behulp van geodata adviseren we onze klanten bij vraagstukken voor bijvoorbeeld herinrichtingen, vergunningsaanvragen en klimaatadaptatie. Je kennis en kunde wordt ingezet bij zowel integrale als sectorale projecten in zowel landelijk als stedelijk gebied. Binnen Lievense wordt je gestimuleerd om gebruik te maken van de ruime doorgroeimogelijkheden die er bestaan.

Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding in de aardwetenschappelijke richting (fysische geografie, civiele techniek, hydrologie, Geo Media & Desgin) en heb jij affiniteit met websites, JAVA en HTML? Dan is dit een mooie eerste stap voor jou! Parttime werken naast je studie is bij ons ook een optie.

Competenties
Werkervaring: 0 -2 jaar relevante werkervaring
Opleiding: HBO / WO
Eigenschappen: Leergierig / Communicatief
Kennis: ArcGIS / Python

Enthousiast geworden?
Wil je meer weten over deze vacature of heb je nog vragen? Bekijk de vacature op werkenbijlievense.com of neem contact op met Marielle Snoek via 06-17509360 of msnoek@lievense.com.