Geomaat

Geomaat is een landmeetkundig ingenieursbureau, gespecialiseerd in landmeten & geodetische informatie, maatvoering in de infrastructuur, Mobile Mapping en de bouw. Deze vier specialisaties vullen elkaar uitstekend aan en vormen samen een unieke combinatie.

Ons bedrijf is opgericht in januari 2002. Vanuit onze vestigingen in Groningen en Amersfoort bedienen wij met zo’n zeventig medewerkers niet alleen de Nederlandse markt, maar ook verschillende Europese landen.

Afdelingen en activiteiten

Geomaat heeft vier divisies, namelijk: BouwGeo-informatieInfra en Mobile Mapping.

> Geo-informatie

Voor bijvoorbeeld een waterpassing, situatiemeting of deformatiemeting zijn onze specialisten van de afdeling Geo-informatie u graag van dienst.

> Infra

Infra heeft ruime ervaring in de (beton)maatvoering van complexe infrastructurele werken. Daarnaast is deze divisie gespecialiseerd in het berekenen van frees- en asfaltcijfers (PaveCalc) en machinebesturing.

> Mobile Mapping

De afdeling Mobile Mapping beschikt over de Streetmapper 360, waarmee we marktleider zijn. Voor onder andere nauwkeurige DTM’s, mutatiesignaleringen, 360-graden-beelden, DTB en Kerngis bent u bij Mobile Mapping aan het juiste adres.

> Bouw

De specialiteiten van onze afdeling Bouw zijn 3D-laserscanning, 3D-modellering, 3D-visualisering en bouwmaatvoering.

Kijk voor meer informatie op: http://www.geomaat.nl