GeoVUsie

GeoVUsie is de studievereniging voor studenten Aardwetenschappen en Aarde en economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. De vereniging werd in 1980 opgericht als fusievereniging uit het as van de G.V.V.U. (Geologische Vereniging Vrije Universiteit) en Varenius (Fysisch geografen-vereniging) en is sindsdien uitgegroeid tot een actieve vereniging met bijna 600 leden.

GeoVUsie kent een aantal doelstellingen. De belangrijkste zijn een goede oriëntatie op het bedrijfsleven bieden en de sociale cohesie tussen de studenten te bevorderen. Om dit te bewerkstelligen organiseren het bestuur en de vele commissies een verscheidenheid aan activiteiten. Zo zijn er studiegerelateerde activiteiten, zoals lezingen, excursies en de tweejaarlijkse Aardwetenschappelijke Loopbaandag; maar ook minder inhoudelijke zoals sportactiviteiten, borrels en feesten.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor al je boeken en veldwerkmaterialen, die we onze leden voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Kamer F-045 van het W&N-gebouw is de Studentenkamer van GeoVUsie, ook wel bekend als de ‘Houtzagerij in den Koele Blonde’. Hier kun je terecht om te lunchen, koffie te drinken, gewoon even niks doen of voor onze wekelijkse borrel. De zogenaamde Donderdorst vindt elke donderdag plaats vanaf 17.00 uur. Hier kun je met je medestudenten en docenten een heerleyck Brand biertje van de tap drinken.

EBN: Stage – september/oktober 2020

Een (afstudeer)stage waarbij je een bijdrage levert aan de energietransitie in Nederland FULL-TIME · UTRECHT EBN is een bijzonder bedrijf in de energiesector, waarvan de aandelen voor 100% in handen zijn van de Nederlandse staat. Kennis,

Esri: Virtuele stagemarkt

Ben jij per september 2020 op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Of ben je benieuwd wat Esri Nederland aan studenten te bieden heeft? Tijdens onze virtuele stagemarkt kom jij alles te weten over stagelopen bij Esri!

NWT: Trainee adviseur waterkwaliteit

vacaturenummer: 500511437meer informatie: Jaap Feil Trainee adviseur waterkwaliteit  functie-inhoud Jij bent de schakel tussen het laboratorium en de opdrachtgevers. Je zorgt dat je de informatiebehoeften van de opdrachtgevers helder krijgt en je vertaalt deze naar concrete

NWT: Trainee Waterkwaliteit, Distributienet en Klachtenafhandeling

vacaturenummer: 500511417
meer informatie: Naomi Timmer

Trainee Waterkwaliteit, Distributienet en Klachtenafhandeling 

functie-inhoud

Bij deze opdrachtgever werk je aan een product dat er toe doet. Goed en betrouwbaar drinkwater produceren in harmonie met de natuur. Toekomstige uitdagingen gaan zij in vertrouwen met elkaar aan. Als trainee werk jij mee aan dit succes. Hierbij is ruimte voor je eigen deskundigheid en persoonlijke groei.

Taken: