EBN: ‘Een (afstudeer)stage waarbij je een bijdrage levert aan de energietransitie in Nederland’

EBN is een bijzonder bedrijf in de energiesector, waarvan de aandelen voor 100% in handen zijn van de Nederlandse staat. Kennis, kunde en slagkracht zetten we al 55 jaar in om een actieve en significante bijdrage te leveren aan ons toekomstig duurzaam energiesysteem. Daarmee geven we verbindende kracht aan de energietransitie en zetten we maatschappelijke ambities om in realiteit. Dat is wat we doen en dat is onze drive: Energising the Transition.

Jouw (afstudeer)stage bij EBN
Een (afstudeer)stage bij EBN biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met de energiesector en je hier verder in te ontwikkelen. Ben je bezig met je WO-master? Dan biedt EBN je de mogelijkheid om stage te lopen op academisch niveau. Dit kan in de vorm van een afstudeerstage of een werkstage.

De studielast van de stage is afgestemd op je opleiding en bedraagt maximaal 45 EC. Vanuit EBN heb je een begeleider die je tijdens je stage van feedback voorziet. Je werkt (mee) aan een specifiek project, bijvoorbeeld op het gebied van Geoscience, Reservoir Engineering of Asset Management, Business Development en Commerce. We stemmen in overleg met jou het onderwerp van je stage af, op de vragen die op het moment voor EBN relevant zijn. Als je uitgenodigd wordt voor een gesprek dan informeren we je over de mogelijkheden die aansluiten op jouw opleiding. We staan ook open voor goede ideeën van jouw kant; vermeld die in je sollicitatie of neem contact met ons op. In het verleden is bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar:

Klik hier om naar onze kennisbank te gaan en nog meer projecten te zien.

Jouw profiel
Interesse in een (afstudeer)stage bij EBN? Dan maken we graag kennis met je. Hiervoor is het belangrijk dat je:

Een WO master volgt, gedurende de periode dat je stage loopt. Het is een optie dat je je stage deels bij EBN en deels op de universiteit uitvoert. Je start dan bijvoorbeeld aan de universiteit en maakt je onderzoek af bij EBN. Je kunt bij het insturen van je sollicitatie aangeven of je interesse hebt in een werkstage of een afstudeerstage. Indien je al bent afgestudeerd dan is het helaas niet mogelijk om stage te lopen bij EBN.
In Nederland woonachtig bent gedurende je stageperiode.
De Nederlandse en/of Engelse taal goed in woord en schrift beheerst. Beheersing van de Nederlandse taal is een pre.

Wat wij bieden

  • Een stageplek in een groeiend bedrijf met overzicht over de gehele Nederlandse upstream-energiesector. Daarnaast bieden wij jou:
  • Een stageovereenkomst voor 40 uur per week.
  • Een stagevergoeding.
  • Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenkaart dan ontvang je een NS Businesscard 2e klas voor woon-werkverkeer.
  • Een fraaie werkplek in hartje Utrecht met een dakterras, heerlijke lunches en sportfaciliteiten met trainer.
  • Kortom: wij bieden je in alle opzichten een Great Place to Work!

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden om als stagiair bij EBN aan de slag te gaan? Solliciteer dan uiterlijk 30 september 2019 via onderstaande knop! We vragen je dan wat gegevens en vragen in te vullen en jouw cv te uploaden.

Solliciteer nu!

De procedure
Na ontvangst van je sollicitatie bekijkt een intern selectieteam jouw gegevens. We streven ernaar binnen tien werkdagen na de sluitingsdatum te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek of niet. In dit gesprek vertellen we je meer over EBN en het project en maak je kennis met je begeleider en supervisor. De eerstvolgende mogelijkheid om met een stage te starten is 6 januari 2020. De gesprekken hiervoor staan gepland op maandag 28 oktober (middag), woensdag 30 oktober (ochtend) en donderdag 31 oktober (middag). Wil je na januari starten met een stage? Hou dan onze website in de gaten, je kunt hier op een later moment voor solliciteren.

Informatie
Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over een stage bij EBN, dan kun je contact opnemen met onze recruiter, Jasmijn van Heiningen, op 0640151146

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Wij stellen dan ook geen prijs op aanbiedingen van bureaus of andere vormen van acquisitie.

Energising the transition