Doneer aan studievereniging GeoVUsie

Als u GeoVUsie wilt steunen en ervoor wilt zorgen datAlgemeen logo GeoVUsie blijvend leuke en leerzame activiteiten kan organiseren kunt u hier een klein bedrag doneren. Als bestuur zorgen wij voor het opbouwen en onderhouden van goede contacten met bedrijven, docenten, onderzoekers aan de VU, andere studieverenigingen, alumni en natuurlijk met onze eigen studenten. Daarnaast zorgen we voor de in- en verkoop van studieboeken en materialen. Ook regelen wij mogelijkheden voor afstudeer-/promotieborrels. Dit doen wij niet alleen, maar met hulp van onze 20 commissies. Deze regelen samen met ons het gehele jaar verschillende activiteiten.

Afgelopen jaar zijn we bijvoorbeeld tijdens de flexcursie naar verscheidene het Zwarte Woud geweest naar onder ander een kopermijn uit de middeleeuwen, een rodelbaan en de Triberg Watervallen. Het was een interessant weekend waar verschillende jaarlagen elkaar ontmoeten.

Zo gaan we binnenkort ook bijvoorbeeld met de binnenlandexcursie naar verscheidene bedrijven, waaronder een archeologisch bureau. Aan de hand van rondleidingen binnen de bedrijven zal ons de werking ervan worden uitgelegd, maar ook de overige zaken die erbij komen kijken, zoals milieuzaken. Alles bij elkaar zal dit een interessante en leerzame dag worden, wat onze vereniging een stukje unieker maakt. Dit soort ervaringen worden mede mogelijk gemaakt door onze donateurs.

Doneren

U bent vrij in de keuze van het bedrag. Donaties kunnen worden gedaan door geld over te maken naar de volgende bankrekening: NL88 INGB 0004 3032 96. Dit ten name van GeoVUsie met vermelding van ‘donatie’.