Delta Milieu: Junior Adviseurs Bodem / Waterbodem gezocht! (6fte)

Ben je op zoek naar een gave baan in de milieusector bij een gerenommeerd ingenieurs- en adviesbureau en heb jij een passie voor Bodem of Waterbodem? Dan is dit je kans!

Op dit moment zoeken wij meerdere Junior Adviseurs:

• Junior Adviseurs Bodem – 4fte (ervaring vanuit stage of werkervaring 0-2 jaar)
• Junior Adviseurs Waterbodem – 2fte (geen werkervaring vereist, affiniteit/ervaring met Waterbodem/Water vanuit studie of stage)

STANDPLAATS: Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Overijssel, Noord-Brabant, Flevoland
AANTAL UUR: 32-40 uur

Jouw functie in een notendop:

Junior Adviseur Bodem | Als Junior Adviseur heb je een eigen (deel)verantwoordelijkheid vanuit het kennisgebied bodem. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, je stelt een plan van aanpak op en werkt nauw samen met collega adviseurs en veldwerkers. Uiteindelijk breng je een gedegen advies uit aan de opdrachtgever. Naast de inhoudelijke uitvoering van het werk, verwachten wij dat jij, in nauwe samenwerking met elkaar, verder kunt groeien in het onderhouden van (klant)contacten, het beheren en beheersen van projecten en financieel en commercieel inzicht. Deze functie is uitstekend geschikt voor jou wanneer jij met een grote mate van eigen verantwoording het beste uit jezelf wilt halen!

Junior Adviseur Waterbodem | In deze dynamische functie ben je als adviseur betrokken bij projecten in de richting waterbodem en baggerwerk. Dit ingenieursbureau richt zich specifiek op regionaal waterbeheer- en management. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van waterbodemonderzoeken en je brengt advies uit aan klanten. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen en voorbereiden van baggerplannen. Deze projecten realiseer je voor overheidsinstellingen zoals bijvoorbeeld Waterschappen. Je weet als geen ander hoe je complexe situaties kunt oplossen en hoe je optimaal invulling geeft aan de eisen en wensen van de opdrachtgever. Als netwerker schep je plezier in het aangaan en onderhouden van relatienetwerken.

Wat kun je verwachten:
• Een ongedwongen en open sfeer;
• Zelfstandigheid en veel eigen verantwoordelijkheid;
• Flexibiliteit en afwisseling in je werk;
• Een goed salaris en secundaire voorwaarden;
• Doorgroeimogelijkheden en waardering voor eigen initiatief, binnen een organisatie waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Wie ben jij:
• je hebt een relevante opleiding (HBO/WO) op het gebied van milieu waarin je affiniteit hebt opgedaan met bodem of water (Aardwetenschappen, Milieukunde, Land- en Watermanagement);
• je hebt 0-1 jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving of je hebt tijdens je opleiding een relevante stage doorlopen;
• je bent resultaatgericht, beschikt over commerciële vaardigheden, hebt doorzettingsvermogen en stelt eigen verantwoordelijkheid voorop;
• je bent een stevige en verbindende persoonlijkheid die zowel in teamverband als zelfstandig goed kan functioneren;
• je bent leergierig, gericht op ontwikkeling en toont initiatief;
• je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling; DUTCH ONLY!

Wie wij zijn:
Wij zijn Milieu Recruiters. Ons specialisme is het bemiddelen van kandidaten op een grote diversiteit aan milieu vacatures. Dit doen we bij ingenieurs- en adviesbureaus, bouwbedrijven, bedrijven uit de industrie en (semi-)overheidsinstellingen. Geen flexwerk, maar vaste banen waar je kunt rekenen op een wervelende carrière bij een topbedrijf in onze sector.

Interesse in deze vacature?
Stuur je CV naar onze Recruiter Eva Sciarone via e.sciarone@deltamilieu.nl of bel 06-22783419 voor meer informatie. Wij komen graag naar jou toe voor een goede kop koffie en een gesprek over de mogelijkheden! Bemiddeling via Delta is kostenloos en geheel vrijblijvend.