Stantec

Ga je bij Stantec aan de slag, dan bouw je mee aan een betere wereld. Als mens en als professional ben je betrokken, gedreven en integer. Als starter op de arbeidsmarkt bieden wij je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je interesses en talenten te ontdekken. Je start bij ons als Junior Adviseur in een ontwikkelprogramma en wanneer je een volwaardig consultant bent ga je op ontdekkingstocht; waar ligt jouw passie?

Over Stantec

Met ongeveer 22.000 medewerkers, werkend op meer dan 400 locaties verdeeld over zes continenten, levert Stantec wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving. In Nederland bieden we al ruim 35 jaar ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid. Bij onze dienstverlening staat de samenleving waarin we werken centraal. Participatie en draagvlak organiseren, en begrijpelijke, bruikbare informatie maken van grote hoeveelheden data zijn onze specialiteiten.

Als starter aan de slag bij Stantec

Stantec biedt je een vliegende start van je carrière door de mogelijkheid te starten als Junior Adviseur. Je adviseert de grote nuts- en telecombedrijven (en hun aannemers) in Nederland bij graafwerkzaamheden. Dit doe je met behulp van kennis en informatie over de bodemkwaliteit. Daarbij maak je gebruik van de Integrale Bodem Risico Kaart (BRK-i), een door ons ontwikkelde GIS-tool.

Terwijl je ervaring opdoet in ons bodem-werkveld stomen we je klaar om door te groeien binnen één van onze werkvelden; milieu, bodem, compliance, veiligheid, assetmanagement, water of GIS. Welke kant je opgaat heb je grotendeels zelf in de hand. Eigen initiatief is daarbij van groot belang. Maar natuurlijk helpen wij je een handje.

Als starter neem je deel aan ons Young Education Professional programma (YEP), waarin je door middel van trainingen binnen 1 á 2 jaar wordt opgeleid tot volwaardig adviseur. Daarnaast word je op persoonlijk én professional vlak begeleid door een mentor en een reviewmanager. Goede begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel.

De vacature vind je via de volgende pagina: www.stantec.com/nl/careers

Wij komen graag met je in contact

Wij zijn doorlopend op zoek naar talentvolle starters. Ben jij een aanpakker met passie voor de verduurzaming van onze leefomgeving, werk je het beste in een informele setting én ben je klaar voor die eerste stap van je loopbaan? Dan komen wij graag met je in contact. Dat kan via onze website www.stantec.com/nl of door contact op te nemen met Bram Collé, onze Recruiter. Hij is bereikbaar via e-mail: bram.colle@stantec.com of via telefoon 06-12963274.