Lievense

Wij zijn Lievense. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Wij zijn een (inter)nationaal opererend bureau met 10 locaties in Nederland en 3 in het buitenland. Met 375 medewerkers behoren wij tot een van de grotere advies- en ingenieursbureaus in Nederland. Ons bureau is mede in handen van management en medewerkers. Onze mensen zijn vakspecialisten en werken op basis van onze 7 zekerheden. Daardoor hebben zij grip op ieder project. Met onze transparante en doelgerichte werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. Voor elk vraagstuk, klein of groot, hebben wij een oplossing die werkt.

Bij Lievense draag je bij aan aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur, bouwkundige constructies, water(veiligheid)- en milieukundige vraagstukken. Lievense heeft veel disciplines onder één dak, wat een integrale aanpak van vraagstukken mogelijk maakt. Je leert hierdoor verder te kijken dan de grenzen van je eigen vakgebied. Wij bieden studenten, starters en professionals bij Lievense een boeiende loopbaan, met voldoende ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Kick-start jouw carrière bij Lievense
Ben jij op zoek naar een leuke én leerzame stage- of afstudeerplek of wil jij je eerste stap in je carrière zetten? Dan ben je bij Lievense aan het juiste adres! Bekijk onze openstaande vacatures op www.werkenbijlievense.com.