GeoVUsie

GeoVUsie is de studievereniging voor studenten Aardwetenschappen en Aarde, economie en duurzaamheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. De vereniging werd in 1980 opgericht als fusievereniging uit het as van de G.V.V.U. (Geologische Vereniging Vrije Universiteit) en Varenius (Fysisch geografen-vereniging) en is sindsdien uitgegroeid tot een actieve vereniging met bijna 600 leden.

GeoVUsie kent een aantal doelstellingen. De belangrijkste zijn een goede oriëntatie op het bedrijfsleven bieden en de sociale cohesie tussen de studenten te bevorderen. Om dit te bewerkstelligen organiseren het bestuur en de vele commissies een verscheidenheid aan activiteiten. Zo zijn er studiegerelateerde activiteiten, zoals lezingen, excursies en de tweejaarlijkse Aardwetenschappelijke Loopbaandag; maar ook minder inhoudelijke zoals sportactiviteiten, borrels en feesten.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor al je boeken en veldwerkmaterialen, die we onze leden voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Kamer F-045 van het W&N-gebouw is de Studentenkamer van GeoVUsie, ook wel bekend als de ‘Houtzagerij in den Koele Blonde’. Hier kun je terecht om te lunchen, koffie te drinken, gewoon even niks doen of voor onze wekelijkse borrel. De zogenaamde Donderdorst vindt elke donderdag plaats vanaf 17.00 uur. Hier kun je met je medestudenten en docenten een heerleyck Brand biertje van de tap drinken.

Inhousedag Vitens

Op donderdag 28 november organiseert Vitens een inhousedag voor Young Professionals. Ruim 1.400 gemotiveerde medewerkers werken iedere dag aan een essentieel product van levensbelang. Want 5,6 miljoen klanten voorzien van water, dat gaat niet vanzelf! Nieuwsgierig
Zit jij in de laatste fase van je Master studie en wil je meer weten over het advies vak? Meld je aan voor de Management Game van AT Osborne! Tijdens de Management Game ervaar je een

VVM: Zorg voor de toekomst in het Antropoceen

27-03-2019, 19:00-21:30

Hoe zie jij de toekomst van de door de mens gedomineerde aarde? Ga in gesprek over duurzaam leven in het Antropoceen, het tijdperk van de mens.

Met onder meer Albert Faber, auteur van het boek ‘De gemaakte planeet’ en Marc Davidson , hoogleraar ethiek van duurzame ontwikkeling (Universiteit Maastricht).

Speciale aanbieding: leden van studievereniging GeoVUsie mogen gratis deelnemen! Let op: het aantal beschikbare plekken is beperkt. Meld je dan ook snel aan.

Aanmelden en meer informatie: https://www.vvm.info/activiteiten/zorg-voor-de-toekomst-in-het-antropoceen

Let op: Meld je je aan, maar kun je toch niet komen? Geef het tijdig door. We rekenen 9,00 euro annuleringskosten als je zonder afmelding afwezig bent.