Inhousedag Vitens

Op donderdag 28 november organiseert Vitens een inhousedag voor Young Professionals. Ruim 1.400 gemotiveerde medewerkers werken iedere dag aan een essentieel product van levensbelang. Want 5,6 miljoen klanten voorzien van water, dat gaat niet vanzelf!
Nieuwsgierig wat jij daar als Young Professional aan kan bijdragen? Kom kennis maken met Vitens en dompel je onder in de wereld van water maken! De inhousedag begint om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. De dag zal plaatsvinden op het hoofdkantoor in Zwolle.

Wat je op de inhousedag kunt verwachten:
– Opening door directievoorzitter Jelle Hannema
– Een bezoek aan één van onze productielocaties
– Een kijkje in de dag van 2 Young Professionals binnen Vitens
– Een netwerklunch en borrel

Wil jij Vitens beter leren kennen en de mogelijkheden voor stages, het traineeship en startersfuncties ontdekken?

Meld je dan nu aan door je cv te mailen naar inhousedag@vitens.nl of kijk op www.vitens.nl/inhousedag.

NWT: Trainee Waterveiligheid 

vacaturenummer: 500511098 meer informatie: Naomi Timmer functie-inhoud Wij zoeken een enthousiaste collega: specialist waterveiligheid. Binnen het waterschap zorgen we voor de instandhouding van de dijken die ons beheergebied tegen hoog buitenwater beschermen. We beoordelen en verbeteren onze primaire dijken
Zit jij in de laatste fase van je Master studie en wil je meer weten over het advies vak? Meld je aan voor de Management Game van AT Osborne! Tijdens de Management Game ervaar je een

AB-AZ: Enthousiaste studentchauffeurs gezocht met affiniteit voor autorijden in de Randstad

Studeren en chaufferen: een intelligente combinatie! Wij zoeken enthousiaste student chauffeurs in de Randstad! Je rijdt voor veel verschillende bedrijven als privéchauffeur in luxe auto’s, komt tijdens het werk op bijzondere locaties en in contact met interessante mensen. Je kunt studeren tijdens het wachten en je krijgt er betaald voor!  Omdat we veel wisselende diensten hebben kun je zelf flexibel inplannen wanneer je werkt. Daarom de perfecte bijbaan om te combineren met een studie!

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Jij bent het gezicht van ABAZ
  • Het veilig chaufferen van auto’s van klanten van ABAZ
  • Representatieve, servicegerichte beleving geven aan klanten

Interesse? Ga dan naar https://www.abaz.nl/studentchauffeurs-vacature-nederland/