EBN: Stage – september/oktober 2020

Een (afstudeer)stage waarbij je een bijdrage levert aan de energietransitie in Nederland

FULL-TIME · UTRECHT

EBN is een bijzonder bedrijf in de energiesector, waarvan de aandelen voor 100% in handen zijn van de Nederlandse staat. Kennis, kunde en slagkracht zetten we al 55 jaar in om een actieve en significante bijdrage te leveren aan ons toekomstig duurzaam energiesysteem. Daarmee geven we verbindende kracht aan de energietransitie en zetten we maatschappelijke ambities om in realiteit. Dat is wat we doen en dat is onze drive: Energising the Transition.

Continue reading EBN: Stage – september/oktober 2020

Esri: Virtuele stagemarkt

Ben jij per september 2020 op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Of ben je benieuwd wat Esri Nederland aan studenten te bieden heeft? Tijdens onze virtuele stagemarkt kom jij alles te weten over stagelopen bij Esri!

NWT: Trainee adviseur waterkwaliteit

vacaturenummer: 500511437meer informatie: Jaap Feil Trainee adviseur waterkwaliteit  functie-inhoud Jij bent de schakel tussen het laboratorium en de opdrachtgevers. Je zorgt dat je de informatiebehoeften van de opdrachtgevers helder krijgt en je vertaalt deze naar concrete

NWT: Trainee onderhoudsmanagement

vacaturenummer: 500511387
meer informatie: Helen van Zundert

Trainee Onderhoudsmanagement

functie-inhoud

Help jij onze assets niet alleen nu maar ook in de toekomst draaiend te houden om in ons werkgebied, van ruim 1.100 vierkante kilometer, droge voeten en schoon water te garanderen? Wil jij ons helpen om onze doelen naar acties te vertalen, en van data informatie te maken.

Het team
Je gaat aan de slag in het team onderhoudsmanagement. Een zeer divers team van ongeveer 20 hoogopgeleide collega’s waarin iedereen vanuit zijn eigen specialisme een bijdrage levert om onderhoud van onze assets te optimaliseren. Je werkt nauw samen met de collega’s uit het team, met assetmanagers en met de collega’s uit de bedrijfsvoering tak.

Wat ga je doen?
Als trainee bij cluster Realisatie en Onderhoud help jij ons om:
Continue reading NWT: Trainee onderhoudsmanagement