Doneer aan studievereniging GeoVUsie

Als u GeoVUsie wilt steunen en ervoor wilt zorgen datAlgemeen logo GeoVUsie blijvend leuke en leerzame activiteiten kan organiseren kunt u hier een klein bedrag doneren. Als bestuur zorgen wij voor het opbouwen en onderhouden van goede contacten met bedrijven, docenten, onderzoekers aan de VU, andere studieverenigingen, alumni en natuurlijk met onze eigen studenten. Daarnaast zorgen we voor de in- en verkoop van studieboeken en materialen. Ook regelen wij mogelijkheden voor afstudeer-/promotieborrels. Dit doen wij niet alleen, maar met hulp van onze 18 commissies. Deze regelen samen met ons het gehele jaar verschillende activiteiten.

Afgelopen jaar zijn we bijvoorbeeld tijdens een buitenlandexcursie naar verscheidene kalkgroeves in de regio Faxe, Denemarken, geweest. Aan de hand van rondleidingen van bedrijven en van mensen uit de regio is ons uitgelegd hoe alles daar in zijn werking gaat. Het was een interessant weekend waar verschillende jaarlagen elkaar ontmoeten.

Zo gaan we binnenkort ook bijvoorbeeld met de binnenlandexcursie naar verscheidene energiebedrijven om te kijken hoe op basis van verschillende brandstoffen energie kan worden gewonnen. Aan de hand van rondleidingen binnen de bedrijven zal ons de werking ervan worden uitgelegd, maar ook de overige zaken die erbij komen kijken, zoals milieuzaken. Alles bij elkaar zal dit een interessante en leerzame dag worden, wat onze vereniging een stukje unieker maakt. Dit soort ervaringen worden mede mogelijk gemaakt door onze donateurs.

Doneren

Doneren aan GeoVUsie kan door een willekeurig bedrag over te maken met in de omschrijving donatie. De bankgegevens van GeoVUsie zijn:

IBAN NL88 INGB 0004 3032 96
Ten name van GeoVUsie, Amsterdam
BIC INGBNL2A