Flexibele en afwisselende bijbaan bij Ecorys Amsterdam!


Student-assistent bij Ecorys

Ecorys Amsterdam voert onderzoeken uit en geeft advies in de sector Transport, Infrastructure and Mobility. Vanuit ons hoofdkantoor naast het Weesperplein organiseren wij projecten waarin professionals en student-assistenten samenwerken in een informele werksfeer. Als student-assistent zal je afwisselend werk doen in verschillende projecten, van traditioneel veldwerk tot het administratief ondersteunen van de organisatie op kantoor. Student-assistenten kunnen voor twee of drie dagen in de week aan de slag. Je kunt jouw uren flexibel indelen en zo je bijbaan perfect combineren met je studie. Je contract wordt vormgegeven in een oproepcontract.

Wat breng jij mee?

Je bent student aan een HBO of WO opleiding. Je bent niet vies van buitenwerk. Je hebt ruimtelijk inzicht en analytisch vermogen. Je werkt nauwkeurig en zelfstanding. Je bent gemotiveerd en flexibel in je werktijden. Ervaring met Excel en GIS zijn pluspunten. Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Interesse?

Als je vragen hebt of bij ons wilt komen werken kun je een e-mail sturen naar robin.vandervelde@ecorys.com met je CV en een korte motivatie.