Geometius zoekt geo-specialisten

Start jouw carrière bij Geometius!

Heb jij interesse in Geo-informatie en techniek en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dan komen wij graag met jou in contact.

 Werken bij Geometius
Betekent werken in een dynamische omgeving met innovatieve technieken. Op onze vestigingen in Almere en Arnhem zijn er verschillende specialistische afdelingen. De afdeling service verzorgt het onderhoud en de reparaties van apparatuur. De verkoopafdeling bestaat uit binnen- en buitendienstmedewerkers die zich volledig richten op de verkoop van meetsystemen en software. Onze supportafdeling biedt technische ondersteuning aan klanten en verzorgt productgerichte trainingen. Een andere focus binnen Geometius is het ontwikkelen van op maat gemaakte software waarmee wij inspelen op de specifieke wensen van de klant.

Onze vacatures
Wij bieden afwisselende functies met de mogelijkheid om verder door te groeien. Heb jij zin om te werken met hoogwaardige apparatuur en in een informele bedrijfscultuur? Neem dan contact op met Jasper Ambagtsheer via 088 4366 300 of mail naar j.ambagtsheer@geometius.nl of kijk op www.geometius.nl/vacatures/