Trainee Geohydrologie

De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken! Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo’ers en wo’ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière. Momenteel is er een openstaande vacature voor

Trainee Geohydrologie!

Functie-inhoud
We zoeken voor een toonaangevend ingenieursbureau met meerdere vestigingen in het land een uitvoeringsgerichte, proactieve en ondernemende trainee. Je gaat je onder leiding van de senior adviseur ontwikkelen in het vakgebied geohydrologie.

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief, doorgroeimogelijkheden en een informele werksfeer. Je werkt aan diverse projecten en je kunt je breed ontwikkelen en kennis opbouwen. Het ingenieursbureau is betrokken bij toonaangevende projecten in Nederland. Kansen genoeg dus!

Je zal worden ingezet op projecten op verschillende locaties in Nederland. Flexibiliteit wordt dus verwacht.

Functie-eisen
Ben jij technisch opgeleid op WO niveau en heb je kennis van en/of affiniteit met geohydrologie? Studenten van de TU Delft en Universiteit Utrecht hebben een lichte pre. Meld je dan aan!

De functie wordt ingevuld via het Nationaal Watertraineeship. Dit houdt in dat je vier dagen per week aan het werk bent in bovengenoemde functie en de vijfde dag traineedag hebt. De traineedag bestaat uit een Persoonlijk Leiderschapsprogramma met trainingen, coaching, intervisie en het werken aan gezamenlijke waterprojecten bij uiteenlopende organisaties binnen de watersector.

Contact
Om deel te kunnen nemen aan het Nationaal Watertraineeship ontvangen we allereerst graag je CV inclusief motivatie voor deze functie. Na de briefselectie volgt een selectiegesprek.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Ralph Wesseling via 070-3319949 of via rwesseling@nationaalwatertraineeship.nl of kijk op www.nationaalwatertraineeship.nl/watervacatures